Skip link

ניתוח טכני של מניית עזריאלי קבוצה

Facebook

ניתוח טכני למניית עזריאלי קבוצה

מחיר אחרון: 15,000

עזריאלי קבוצה נסחרת במדד תא 25, בבעלות החברה נדלן מניב, ברחבי הארץ ישנם 13 קניונים בבעלות החברה: קניון איילון, קניון הוד השרון, Outlet הרצליה, קניון מודיעין, קניון מודיעין, קניון גבעתיים, קניון חיפה, קניון הנגב בבאר שבע, קניון מלחה בירושלים, קניון חולון, קניון עכו, עזריאלי קריית אתא, Outlet אור יהודה.

360,000 מ"ר של שטחים להשכרה הנמצאים בבעלות החברה, מתוכם 150,000 מ"ר במגדלי עזריאלי ו-62,000 מ"ר בביזנס פארק בהרצליה פיתוח אשר מושכרים ברובם לחברות היי-טק. בניינים נוספים של החברה ממוקמים בירושלים, מודיעין, באר שבע, פתח תקווה וגבעתיים.התפוסה של המשרדים והחנויות עומדת על 97% דבר אשר מביא ליציבות בצד ההכנסות.

חברת בת היא גרנית הכרמל בע"מ אשר באמצעותה החברה מחזיקה בסונול, סופרגז ו-GES אשר מפתחת מערכות להשבחת והתפלת מים. אחזקות נוספות במגזר הפיננסים הן אחזקה של כ4.8% במניות בנק לאומי וכ-20% שליטה בלאומי קארד.

בתחום מרכזי המסחר המתחרים הם: מליסרון-בריטיש ישראל, גזית גלוב וביג.

בתחום שטחי השכרה למשרדים המתחרים הם: ריט, גב ים, נצבא, כלכלית ירושלים, נכסי תעשייה ואמות.

להלן מניית עזריאלי קבוצה לשנים 2011-2015

azrieli

החל מהיום בו החברה החלה להיסחר בתאריך 07/06/2010  ובמשך כמעט 3 שנים החברה נסחרת בתוך רצועה כאשר הגבול העליון אשר מהווה נקודת התנגדות 9600 והגבול התחתון 7300 ומשמש כנקודת תמיכה. נקודות תמיכה והתנגדות חשובות מאוד כיוון שפריצה שלהם באה כדי לאותת על שינוי כיוון או לחילופין על האצת המגמה בקיימת בשוק.

עם פריצה של ההתנגדות כלפי מעלה מגיע מהלך עליות אשר מתרחש במשך שנתיים ומגיע עד רמה של 13,000 שם המניה נעצרת למנוחה של 4 חודשים אשר בסופם העליות ממשיכות ביתר מרץ וביחד עם שיפוע גבוה יותר אשר מביא לתנודה מהירה יותר.

כרגע הרמה המשמעותית נמצאת ב14,950 כאשר היא מהוות התנגדות שהפכה לתמיכה, ולכן יש צפי שרמה זו לא תפרץ כלפי מטה בקלות למרות שמדובר באמצע הרצועה העולה ובמהלך עליות חד. נקודת קנייה טובה יותר נמצאת ברמת 14,400 כאשר המיקום שלה הוא על הקו התחתון של הרצועה וזה נותן לנו ביטחון גדול יותר לגבי הכיוון של החברה, זאת מאחר שחיתוך הפסד אמור להתבצע יחד עם שבירה של נקודה זו כלפי מטה אך כנראה שהמניה לא תגיע למחיר זה בקרוב, מאידך יעד הרווח צפוי להיות מושג ברמת 17,000 נקודות אשר מגלם עלייה של 15% נוספים במניה.

לכן אם שומרים על הכללים ונמצאים בפוזיציה רק כאשר המחיר הוא מעל 14950 ואם המחיר יורד מתחת לרמה הזו מוכרים מיד, הסיכון במניה מחושב ופוטנציאל הרווח ביחס לסיכון גבוה.

 

תטא 1 הינה חברה פרטית בעלת רישיון ניהול תיקים ושיווק השקעות בהתאם לחוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, שיווק השקעות וניהול תיקי השקעות, התשנ"ה-1995, העוסקת בניהול תיקי השקעות, בשיווק השקעות (ולא בייעוץ השקעות) וכן בניהול השקעות של קרנות נאמנות בניהול מיטב דש קרנות נאמנות בע"מ, ועל כן יש לה זיקה לקרנות נאמנות אלו. הכותבים ו/או לקוחותיהם מחזיקים בנכסים הנ"ל ויש להם עניין אישי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם ואינו מהווה הצעה לרכישת יחידות בקרנות נאמנות, המתבצעת על פי תשקיף הקרן והדיווחים שבתוקף. כל מי שפועל על סמך הכתוב עושה זאת על אחריותו בלבד. הנני מנהל תיקים בתטא 1 (רישיון מספר 11937). אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה זו, משקפות נאמנה את דעותיי האישיות על ניירות הערך המסוקרים. סהר דמארי, תטא 1 השקעות וניירות ערך בע"מ, עמק רפאים 7 ירושלים. טל' — 02-6251213

תפריט נגישות