ניתוח טכני למניית מזור רובוטיקה
ניתוח טכני של מניית מזור טכנולוגיות
מחיר אחרון 1048

מניית מזור טכנולוגיות או מזור רובוטיקה מפתחת ומשווקת מכשור רובוטי לניתוחים בעמוד השדרה הכוללים קיבוע של חוליות. החברה נמצאת בצמיחה מואצת ובשלב מכריע של סיום הפיתוח ובניית אמון של מנתחים לפני, ובתקווה לגידול משמעותי במכירות.
מבחינה טכנית, האיתות להתחלת הגל העולה התקבל בפריצת הרצועה בתחום של 350-470 לפני חצי שנה. מאז הפריצה התחזקה המניה ביותר מ-100%.
למזור התנגדות משמעותית ברמת ה-1090 ומי שרוצה להיות בטוח יותר בהמשך העלייה יכול לחכות לפריצה של רמה זו אולם עם פי התנהגות הגרף ומחזורי המסחר, זה רק עניין של זמן עד שרמת ה-10900 תחצה מעלה. נסיגת מחיר לרמה של 900 תספק נקודת כניסה מעולה עם יחס סיכוי/סיכון גבוה שכן ברמת ה-900 קיימת תמיכה משמעותית ולא סביר שמחיר המניה ירד ממנה.
חצייה של רמת ה-900 מטה, ליותר מיום או יומיים תאותת על יציאה לתיקון שקשה להעריך עד היכן יגיע ולכן תחייב אותנו לחתוך הפסד. יעד הרווח 1500 עד סוף 2013.
בהצלחה!
תטא 1 הינה חברה מנהלת תיקים העוסקת בשיווק השקעות (ולא בייעוץ השקעות) ויש לה זיקה לקרנות נאמנות ש"מיטב ניהול קרנות נאמנות (1998) בע"מ מנהלת". הכותבים ו/או לקוחותיהם מחזיקים בנכסים הנ"ל ויש להם עניין אישי בהן ועל כן קיים חשש לניגוד עניינים במישרין. העבודה נעשתה על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם וכל מי שפועל על סמך הכתוב עושה זאת על אחריותו בלבד.
אני, בועז אילון בעל רישיון מספר 4786 מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה זו משקפות נאמנה את דעותיי האישיות על ניירות הערך המסוקרים ועל התאגיד שהנפיק ניירות ערך אלה. בשנתיים האחרונות הנני משמש כמנהל השקעות ראשי ומנכ"ל של תטא.
